Roda Solidaritat

“La província de Barcelona roda Solidaritat” és un projecte de sensibilització, reflexió i divulgació de valors solidaris per mitjà de la realització cinematogràfica en un entorn local, al mateix temps que promociona els projectes de cooperació que es duen a terme als municipis participants. L’activitat es complementa amb l’exhibició dels audiovisuals en valors realitzats pels joves de cada municipi participant, junt amb altres continguts que mostren la tasca de les ONGDs i les Associacions locals amb l’objectiu de difondre la seva acció social a la ciutadania.
En l'edició de 2014 participen les ciutats de Canovelles, Esplugues de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí, Vilafranca del Penedés i Barcelona.

Canovelles

CONCLOU L'EXPERIÈNCIA POSITIVA EN CANOVELLES AMB JOVES DE L'KL@B

La Fundació TUS OJOS acaba de concloure a Canovelles de les accions incloses a LA PROVÍNCIA DE BARCELONA PROJECTA SOLIDARITAT amb els joves del KL @ B d'aquest municipi. Aquest projecte ha consistit en sessions d'educació en valors i educació per al desenvolupament, a través del cinema i alfabetització audiovisual. Addicionalment els nois i noies del KL @ B han escrit, dirigit i gravat el seu propi curt en valors. L'objectiu d'aquesta activitat és sensibilitzar i reflexionar sobre ells mateixos i el món que els envolta, així com expressar creativament idees per millorar la societat.

Pàgines